Douaneafhandeling

Geen grens blijft gesloten

Zodra een vracht buiten de landsgrenzen komt of moet heb je te maken met douane. Veelal betekent dit vooral veel papierwerk en documenten regelen. VN Logistics kan dit allemaal voor u regelen, zodat u nergens omkijken naar heeft. En dat is wel zo fijn.

In/uitklaringen

Goederen die Europa inkomen of uitgaan, moeten bij de douane in- en/of uitgeklaard worden. VN Logistics regelt alles voor u. Wij hebben uitstekende contacten met de douane en beschikken over de juiste programma’s voor het elektronisch afhandelen van alle formaliteiten.

 

Fiscale vertegenwoordiging

VN Logistics verzorgt de fiscale vertegenwoordiging voor bedrijven buiten de EU. Bij het inklaren van goederen dient ieder bedrijf btw af te dragen, dit kan alleen als u als importeur een Nederlandse onderneming bent en een btw-nummer heeft.

Importheffing optimalisatie

Bij het invoeren van goederen betaalt u importheffing. Door slimme toepassing van de wetgeving kunnen wij ervoor zorgen dat de meest optimale tarieven worden toegepast.

Bonded warehouse

Ons moderne warehouse is gecertificeerd als douane-entrepot. Hier kunt u goederen van buiten de EU onbeperkt opslaan. U gaat pas invoerrechten betalen als u de goederen verder in de EU gaat transporteren.

AEO-gecertificeerd

Strenge controles bij grensovergangen kunnen veel tijd kosten. Kiezen voor een AEO-gecertificeerde vervoerder geeft tijdwinst en gemak. VN Logistics is AEO-gecertificeerd. Dit geeft u de zekerheid van een snelle en zorgvuldige douane-afhandeling.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom VN Logistics

Something went wrong. Please check your entries and try again.